Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@10:49:41 GMT

سیلی نقد همیشه خوب نیست! نمونه‌اش ویل اسمیت

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۴۸۹۴۱

عصر ایران ؛ کاوه معین‌فر - در جریان نود و چهارمین مراسم اسکار کریس راک، کمدین آمریکایی و مجری مراسم با جِیدا پینکت (همسر ویل اسمیت) که موهای سرش را به دلیل بیماری آلوپسی (طاسی موضعی) از دست داده شوخی کرد. ویل اسمیت به روی سن رفت و به او سیلی زد. او در حالی که برگشت و روی صندلی‌اش نشست با صدای بلند و همراه با فحاشی از راک خواست اسم همسرش را به زبان نیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام این اتفاقات در عرض حدود 1 دقیقه رخ داد، اما آنچه جالب توجه است این یک دقیقه چه تاثیراتی در زندگی ویل اسمیت و به دنبال آن برای آکادمی اسکار دارد. علی رغم معذرت خواهی چند باره ویل اسمیت و انتشار بیانیه‌ای هم در معذرت خواهی و هم در نکوهش عملکردش ، خود از آکادمی اسکار هم استعفا داد و آکادمی هم سریع پذیرفت.

آکادمی علوم و هنرهای سینمای آمریکا (اسکار) که برگزیدن نامزدها و برندگان جوایز اسکار از جمله ماموریت‌هایش است روز جمعه اعلام کرد که ویل اسمیت را به مدت ۱۰ سال از حضور در مراسم اسکار و یا هر رویداد دیگر مرتبط با آکادمی محروم می‌کند. ویل اسمیت نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم آکادمی را در خصوص محرومیت وی از حضور در اسکار می‌پذیرد و به آن احترام می‌گذارد.

آکادمی همچنین به دلیل نحوه مدیریت مراسم پس از این اتفاق و نیز اجازه دادن به اسمیت برای ماندن و دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد عذرخواهی کرده است. آکادمی علوم و هنرهای سینما در بیانیه خود در همین خصوص می‌افزاید: «ما در طول پخش تلویزیونی به اندازه کافی و به شیوه‌ای مناسب نتوانستیم شرایط سالن پس از این اتفاق را مدیریت کنیم و از این بابت متاسفیم.»

در این بیانیه همچنین به نبود آمادگی و کوتاهی در مواجهه با یک اتفاق بی سابقه اشاره و تاکید شده است: «فرصتی پیش روی ما بود تا برای میهانان، بینندگان و خانواده آکادمی در سراسر جهان سرمشق و الگو باشیم اما کوتاهی کردیم.»

نکته جالب توجه این است که آکادمی تمام تقصیر را فقط به گردن ویل اسمیت نیانداخته و از اینکه خود آنها هم نتوانسته‌اند بعد از این اتفاق، عملکرد درخور آن داشته باشند عذرخواهی کرده است. یعنی حداقل کاری که می توانستند بکنند این بود که ویل اسمیت را از سالن اخراج می کردند نه اینکه بماند و اتفاقا جایزه بگیرد و حرف هم بزند و ...

حال از طرف دیگر بعد از گذشتن آن شب مراسم اسکار پس لرزه های آن تصمیم و عمل غیر قابل قبول ویل اسمیت شروع شد، کمپانی سونی پروژه ساخت فیلم «پسران بد 4» را متوقف ساخت. فیلمی که 3 قسمت از آن قبلا ساخته شده و اولین فیلم آن در سال 1995 تولید شد. مجموعه فیلم هایی که بسیار پر فروش بود و طبیعتا قسمت چهارم هم می توانست پر فروش باشد اما ساخت آن متوقف می شود.

کمپانی فیلم‌سازی نت‌فلیکس قرار بود تازه‌ترین پروژه سینمایی خود تحت عنوان "Fast and Loose" را با بازی ویل اسمیت به روی صحنه ببرد. اما این کمپانی هم پروژه ساخت فیلم را به حالت تعلیق درآورد.

ویل اسمیت یک سوپر استار بسیار معروف هالیوود است، یکی از گران‌ترین بازیگران سینمای آمریکا از لحاظ دستمزد اما هر اندازه هم که معروفیت داشته باشد دلیل نمی‌شود که از اشتباه او چشم پوشی کنند و یا باریش سفیدی و پادرمیانی بخواهند سریع قضیه را ختم به خیر کنند و بگویند یک اشتباه بود و دیگر تمام شد، بهتر است از آن بگذریم و ... اتفاقا به دلیل همین شهرت و معروفیت با او چنان برخوردی می کنند که درس عبرتی شود برای دیگران. کاری می کنند که دیگر هیچ کسی به خود جرات چنین تصمیمات لحظه ای و یا احساساتی را به خود ندهد.

برخی می‌گویند شوخی کریس راک هم با ظاهر همسر ویل اسمیت جالب نبود، اگرچه این دست شوخی ها و بسیار شدیدتر و بی پرده تر از این شوخی ها در چنین مراسم های معمول است ولی اگر بالفرض این شوخی هم درست نبوده باشد راه آن رفتن بر روی سن و سیلی زدن به کریس راک نیست. ویل اسمیت فقط اگر یک دقیقه تامل می کرد و احساسی برخورد نمی کرد می‌توانست بعد از مراسم اعتراضش را به نحوه شوخی و سخنان کریس راک نشان دهد و طبیعتا شکل مسائل بسیار فرق می‌کرد.

از این منظر هم که ظاهر همسر ویل اسمیت به دلیل بیماری است و نه انتخاب خودش، قطعا افکار عمومی آن موقع با خانواده اسمیت همراه می شد و شاید کریس راک بود که مجبور به عذر خواهی می‌شد.

این اتفاق یکی از عجیب ترین صحنه های تاریخ برگزاری مراسم اسکار خواهد بود و سالها درباره آن بحث و گفتگو خواهد شد اما شاید درس بزرگ آن شب جمله ای بود که دنزل واشنگتن به ویل اسمیت گفته بود: «شیطان دقیقا وقتی در اوج هستی سراغت می‌آد.»

با یک نگاه اجمالی می توان گفت یک ذره تامل ، خویشتن داری و پرهیز از احساسات هیجانی می تواند از چه اتفاقاتی جلوگیری کند، کاری که ویل اسمیت نکرد و حالا باید تاوان آن را پس بدهد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مراسم اسکار ویل اسمیت کریس راک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، برنارد هیل بازیگری که برای بازی در نقش شاه تئودن در سه گانه «ارباب حلقه‌ها» و کاپیتان ادوارد اسمیت در «تایتانیک» شهرت داشت، درگذشت. او ۷۹ ساله بود.

هیل نخستین بار سال ۱۹۸۲ با نام یوسر هیوز در مینی سریال «پسرانی از مواد سیاه» آلن بلیزدیل بازی کرد و با آن به شهرت رسید. همان سال، او نقش گروهبان پاتنم را در فیلم «گاندی» به کارگردانی ریچارد آتنبرو بازی کرد. هیل در چندین سریال تلویزیونی بریتانیایی دهه ۷۰ و ۸۰ هم ظاهر شد که «من، کلودیوس»، «اتاق‌ها» و «روباه» از جمله آنها هستند.

سال ۱۹۹۷، هیل نقش کاپیتان اسمیت را در فیلم «تایتانیک» جیمز کامرون که برنده ۱۱ جایزه اسکار شد، بازی کرد. او سپس به مجموعه «ارباب حلقه‌ها» پیتر جکسون پیوست و در «دو برج» و «بازگشت پادشاه» در سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ در نقش پادشاه تئودن ظاهر شد که فیلم دوم نیز ۱۱ جایزه اسکار دریافت کرد. به این ترتیب هیل در ۲ فیلم از ۳ فیلمی که بیشترین جوایز اسکار را تا به امروز دریافت کرده‌اند، بازی کرده است. فیلم سوم که این رکورد را دارد «بن هور» است.

هیل سال ۲۰۱۵ در نقش دوک نورفولک، عموی آن بولین در مینی سریال «تالار گرگ» بازی کرد. این سریال هم برنده جایزه بفتا برای بهترین سریال درام شد.

برنارد هیل متولد سال ۱۹۴۴ در منچستر بود و در طول دوران بازیگری خود که بیش از پنج دهه را دربرگرفت، در فیلم‌های مهم دیگری چون «رویای یک شب نیمه تابستان» (۱۹۹۹)، «جنایت واقعی» (۱۹۹۹)، «شاه عقرب» (۲۰۰۲)، «والکری» (۲۰۰۸) و صداپیشگی در انیمیشن «پارا نورمن» (۲۰۱۲) حضور داشت.

آخرین نقش آفرینی وی در کنار مارتین فریمن در درام پلیسی «پاسخ دهنده» است که پخش فصل دوم آن از همین هفته در شبکه یک بی‌بی‌سی شروع می‌شود.

کد خبر 6097919

دیگر خبرها

  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • شوخی عجیب ماشاریپوف با هاشمی‌نسب (عکس)
  • بازیکنان استقلال شایسته قهرمانی هستند/ از آکادمی استقلال بی خبرم
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • آینتراخت فرانکفورت ۱-۵ بایرلورکوزن؛ این تیم با کسی شوخی ندارد!
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • الساندرو دل پیرو و شوخی با لهجه جیمی کرگر / زیرنویس فارسی