Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@09:01:45 GMT

حواشی ویل اسمیت در اسکار ۲۰۲۲ ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۳۶۸۴

حواشی ویل اسمیت در اسکار ۲۰۲۲ ادامه دارد

فیلم «آزادی» با بازی ویل اسمیت، به دلیل جنجال‌های مربوط به مراسم اسکار، تا سال ۲۰۲۳ اکران نمی‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست از ورایتی، تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی از آزادی (Emancipation) ویل اسمیت خبری نیست. این فیلم که محصول اپل است، به تهیه‌کنندگی شرکت فیلمسازی اسمیت به نام ویستبروک استودیوز تولید شده و قرار بود در فصل جشنواره‌های سینمایی پاییز اکران شود، حالا به تاریخی نامعلوم در سال ۲۰۲۳ موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم آزادی به کارگردانی آنتوان فوکوا اولین فیلمی است که پس از جنجال سیلی زدن به کریس راک در مراسم اسکار نودوچهارم، از اسمیت اکران می‌شود. به دنبال این ماجرا، اسمیت به مدت ده سال از حضور در مراسم اسکار و دیگر رویدادهای مرتبط با آکادمی اسکار منع شد.

پس از آن که استودیو فیلمسازی اپل سال گذشته با فیلم کودا اسکار بهترین فیلم را از آن خود کرد، آزادی قرار بود شانس بعدی این استودیو در فصل جوایز سینمایی باشد.

در هفته‌های منتهی به مراسم اهدای جوایز اسکار، این فیلم ورد زبان‌ها شده بود. یک فیلمساز که نخواست نامش فاش شود قبل از مراسم اسکار در گفت‌وگو با ورایتی گفته بود: تصاویر اولیه از این فیلم را دیدم. ویل اسمیت دو سال پشت هم اسکار خواهد گرفت.   

این پیش‌بینی تا حدودی محقق شد چون اسمیت امسال برای بازی در فیلم شاه ریچارد جایزه اسکار گرفت اما بخش دوم آن حالا کمی دور از واقعیت به نظر می‌رسد.

پس از آن که استودیو فیلمسازی اپل سال گذشته با فیلم کودا اسکار بهترین فیلم را از آن خود کرد، آزادی قرار بود شانس بعدی این استودیو در فصل جوایز سینمایی باشد

جنجال سیلی زدن اسمیت به راک در مراسم اسکار تنها یکی از دلایل تاخیر در تاریخ اکران این فیلم است. به گفته منابع آگاه، فوکوآ حسابی مشغول کارهای پس از تولید بوده و ممکن است نتواند نسخه نهایی فیلم را تا پاییز ۲۰۲۲ آماده کند.

فیلمنامه فیلم هیجانی آزادی بر اساس داستان واقعی زندگی پیتر شلاق خورده (Whipped Peter) نوشته شده که یکی از معروفترین برده‌های تاریخ سیاه برده‌داری در آمریکا است.

پیتر برده مزرعه جان و بریجت لیونز در ایالت لوییزیانای آمریکا بود. شهرت این شهروند آمریکایی آفریقایی تبار به آنجا برمی‌گردد که یکبار تا سرحد مرگ از یکی از سرپرستان خود تازیانه خورد اما پس از آن توانست به سمت شمال فرار کرده و به ارتش اتحادیه (union army) بپیوندد.

پزشکان ارتش پس از روبه‌رو شدن با زخم‌هایی که تازیانه بر پشت پیتر ایجاد کرده بود از جای جراحت‌ها عکس گرفتند. یکی از این عکس ها در سال ۱۸۶۳ در روزنامه ایندیپندنت و به دنبال آن در مجله سیاسی-آمریکایی هارپر ویکلی چاپ شد.  

این عکس به عنوان مدرکی دال بر بی‌رحمانه بودن سنت برده‌داری در آمریکا، در جهان دست به دست شد و بسیاری از سیاه‌پوستان آزاد را به پیوستن به ارتش اتحاد برای مبارزه با نژادپرستان در جنوب آمریکا، ترغیب کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ویل اسمیت ، آکادمی اسکار ، جایزه اسکار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویل اسمیت آکادمی اسکار جایزه اسکار مراسم اسکار ویل اسمیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطلبی از حواریون امام(ره) بود

اسماعیلی در مراسم رونمایی از کتاب "رضای انقلاب"، زندگی‌نامه حجت‌الاسلام و المسلمین رضا مطلبی، او را یار و از حواریون امام(ره) توصیف کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم رونمایی از کتاب "رضای انقلاب"، خاطرات حجت‌الاسلام والمسلمین رضا مطلبی از سال‌های مبارزه با رژیم شاه امروز 17 اردیبهشت‌ماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ در حوزه هنری برگزار شد. 

وزیر فرهنگ در این مراسم با بیان اینکه حجت‌الاسلام رضا مطلبی از پیشکسوتان انقلابی و حواریون امام و یار رهبر انقلاب است که با ثبات قدم این مسیر را ادامه داد، گفت: در مناطق 17  و 18 تهران کسی نیست که نام ایشان را بشنود ولی زبان به تمجید ایشان نگشاید.
وی در عین حال تصریح کرد: این نعمتی است که خداوند متعال به جامعه دینی ما که به محبت آل الله پیوند دارد، عطا کرده است و علمای بزرگی مثل ایشان را به عنوان امنا قرار داده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امنا یعنی دلسوز و خدمتگزار به دین خدا و حل کننده مشکلات مردم، تاکید کرد: حاج آقای مطلبی با وجود این که از برجستگان روحانیت همراه نهضت بود سلوک طلبگی خود را رها نکرد و ما موظف هستیم چنین بزرگانی را به جامعه معرفی کنیم.

وزیر فرهنگ گفت: جامعه جوان ایران در معرض انواع تهدیدها به ویژه جنگ روانی و نرم است؛ چرا که دشمن کمر بسته تا اعتماد مردم به نهادهای دینی و روحانیت را مخدوش کند، کمترین ضعفی باشد یا نه، در بمباران رسانه ای برای تخریب وجهه این نهاد خدمتگزار و استوانه بزرگ جامعه دینی به کار می‌گیرند؛ در همین راستا بر ما واجب است تا از بزرگانی چون رضا مطلبی تجلیل کنیم‌ و عمر پرمجاهدت، طولانی و با برکت او را به تصویر بکشیم و امروز کتابش را منتشر و فردا کار هنری در مورد او تولید کنیم.

خاطرات "رضای انقلاب" منتشر شد


اسماعیلی افزود: باید نسل جوان متوجه سرمایه‌های گرانقدر ما‌ شود، این نهضت با همت روحانیت انقلابی مجاهد به وجود آمده و در بیش از 40 سال گذشته به حرکت خود ادامه داده است.

وزیر فرهنگ گفت: حاج آقای مطلبی نیاز به تعریف ما ندارد بلکه ما نیاز داریم که چنین شخصیت‌های برجسته‌ای را به عنوان مفاخر خود معرفی کنیم و خوشحال هستیم که همت دوستان به ثمر نشسته است و به عنوان قدم‌ اول کتاب زندگی‌نامه ایشان چاپ و رونمایی شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: حاج آقای مطلبی با چند موضوع بیشتر به جامعه شناسانده می‌شود؛ مهمترین آن اتفاقی است که در روز ششم تیرماه 1360 در مسجد ابوذر تهران رخ داد، این بزرگان میزبان رهبر عزیز انقلاب بودند و در آنجا خداوند متعال این وجود نازنین را برخلاف تروری که صورت گرفت برای پرچمداری نهضت مصون از گزند نگه داشت.

اسماعیلی گفت: خدای بزرگ را به واسطه نعمت ولایت به صورت ویژه شاکریم، خدای بزرگ را به واسطه وجود بزرگان موثر در این جریان از جمله حضور حاج آقای مطلبی شاکریم که ان‌شاالله خداوند متعال مشعل وجودی ایشان را برای جامعه ما فروزان نگه دارد.

وزیر فرهنگ ادامه داد: ایشان الحمدالله حوزه خدمات عمومی را در منطقه گسترش دادند و حوزه علمیه‌ای با همت اهالی و خانواده راه‌اندازی کردند که منشا خیر و برکت است.

وی افزود: همه آنچه از روحانی انقلابی، مجاهد و حاضر در صحنه، محل مراجعه و اعتماد مردم خواندیم و شنیدیم در سلوک ایشان می بینیم. حاج آقای مطلبی در دوره دفاع مقدس، نهضت امام و دوره طولانی خدمتگزاری در این منطقه همیشه منشا خیر و برکت بودند و ان‌شاالله ادامه پیدا خواهد کرد.

حجت‌الاسلام رضا مطلبی، راوی کتاب "رضای انقلاب" نیز در بخشی از این مراسم با تاکید بر اینکه بیایید مسجدی شویم، گفت: تنها افتخار ما این است که کشور ما کشور امام علی(ع) است. خواندیم اما نمی‌دانم چرا عمل نمی‌کنیم. چه بر سر ما آمده است که مساجد خالی است؟ اگر من مقصرم، عوضم کنید. 

وی با یادآوری سال‌های پیروزی انقلاب، ادامه داد: روزهای اول پیروزی و شروع پیروزی، مسجد جامع جا نداشت و خیابان هم پر از مردم بود. چرا این قدر به دنیا چسبیده‌ایم؟ از هر کسی در مورد درآمد زندگی می‌پرسیم، ناراضی است و گلایه دارد. امید است روزی از این حالت خارج شده و مساجد را با حضور خود پر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • پیام جنجالی خواننده مطرح برای نتانیاهو |‌ بله آقای نتانیاهو! امیدواریم که شما ...
  • ربودن دختر نوجوان؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • ربودن دختر نوجوان در این شهر؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • سپاهانی‌ها بدون توجه به حواشی: تمرین کردند و خندیدند! (عکس)
  • طنین معنویت سرزمین وحی در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران+ گزارش عکس
  • ستاره‌های سپاهان پشت باشگاه و هواداران (عکس)
  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی ‌/ بایدها ‌و نبایدهای حجاج
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023