Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کریس راک - Chris Rock» استندآپ کمدین آمریکایی که در پایان مراسم اسکار ۲۰۲۲ به خاطر شوخی زننده‌ای که با همسر «ویل اسمیت - Will Smith» کرد، از این هنرپیشه آمریکایی سیلی خورد، گفته که به صحنه اسکار باز نمی‌گردد.

به گزارش ایران اکونومیست، در یکی از شوکه‌کننده‌ترین صحنه‌های تاریخ اسکار، ویل اسمیت به خاطر شوخی زننده‌ای که کریس راک استندآپ کمدین آمریکایی، با همسرش جیدا پینکت اسمیت کرده بود، روی صحنه رفت و به او سیلی زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آکادمی اسکار پس از پایان مراسم، با انتشار یک بیانیه در حساب توییتری خود نوشت از هیچ نوع خشونتی چشم‌پوشی نمی‌کند.

به نوشته آریزونا ریپابلیک - Arizona Republic، در حین اجرای استندآپ خود در Phoenix که تمامی بلیط‌های آن هم فروخته شده، راک به حضار گفته آکادمی اسکار از او خواسته تا به عنوان مجری مراسم سال ۲۰۲۳ ورود کند که او نپذیرفته است.

این کمدین آمریکایی این چنین بازگشتی را به بازدید دوباره از صحنه جنایت پس از حادثه سیلی خوردن خود از ویل اسمیت تشبیه کرده و گفته بازگشت به اسکار به این معناست که از نیکول براون سیمپسون - Nicole Brown Simpson بخواهیم به رستورانی که از آنجا رفته برگردد. رستورانی که از او در شبی که به قتل رسید تنها یک جفت فنجان باقی ماند.

قاتل نیکول براون سیمپسون - Murder of Nicole Brown Simpson یک فیلم آمریکایی محصول سال ۲۰۱۹ است که براساس قتل او ساخته شده است.

راک این را درباره سیلی خوردن خود از ویل اسمیت هم گفته که جثه بزرگتر اسمیت و این واقعیت که پیشتر نقش محمدعلی کلی را ایفا کرده بود، آن را به مبارزه‌ای ناعادلانه تبدیل کرد. استندآپ کمدین آمریکایی می‌گوید او از من بزرگتر است. ایالت نوادا دعوای من و ویل اسمیت را تأیید نمی‌کند.

تارنمای اینترتینمنت ویکلی برای دریافت اظهار نظر آکادمی اسکار تماسی با این آکادمی نگرفته است.

https://ew.com/awards/oscars/chris-rock-turned-down-hosting-۲۰۲۳-oscars-will-smith-slap/

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ویل اسمیت ، آکادمی اسکار ، سینمای جهان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویل اسمیت آکادمی اسکار سینمای جهان کمدین آمریکایی آکادمی اسکار ویل اسمیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۹۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جوایز پیبادی از مل بروکس، بازیگر، کمدین، نویسنده و کارگردان با اهدای جایزه یک عمر دستاورد شغلی تجلیل می‌کند. در همین حال کویینتا برانسون، نویسنده، تهیه‌کننده، بازیگر و کمدین سریال «ابوت ابتدایی» جایزه «پیشگام» این سازمان را دریافت خواهد کرد.

بروکس و برانسون هر ۲ با مجموع آرای هیات مدیره این جوایز انتخاب شدند تا در هشتاد و چهارمین مراسم سالانه جوایز پیبادی در ۹ ژوئن در لس آنجلس از آن‌ها تجلیل شود.

برگزارکنندگان این جایزه در حالی که از مل بروکس به عنوان یکی از محبوب‌ترین کمدین‌های تمام دوران یاد کردند، افزودند: وی به معنای واقعی کلمه استانداردهای کمدی تلویزیونی را از همان روزهای ابتدایی آن تعیین کرد. در دنیای تلویزیون، فیلم، تئاتر و ضبط، آقای بروکس در لیگ خودش بازی می‌کند و از همه سر است.

مدیر اجرایی پیبادی همچنین از کویینتا برانسون به عنوان یک نیروی خلاق و باطراوت در کمدی تلویزیونی یاد کرد و افزود: پیبادی مفتخر است که از این ۲ هنرمند برای استفاده‌شان از کمدی برای گفتن داستان‌هایی که زندگی بسیاری را غنی‌تر می‌کند، تجلیل می‌کند.

بروکس یکی از تاثیرگذارترین چهره‌ها در تاریخ تلویزیون کمدی آمریکاست و همواره از کمدی به عنوان نوعی مقاومت، استفاده کرده است. او در طول دوران کاری برجسته‌اش، ۲ جایزه اسکار، ۴ جایزه امی، ۳ جایزه تونی و ۳ جایزه گرمی دریافت کرده است.

مل بروکس ۹۷ ساله برای کارگردانی و نویسندگی فیلم‌هایی چون «تهیه کنندگان» در سال ۱۹۶۸ که برنده اسکار فیلمنامه غیراقتباسی شد، «دوازده صندلی»، «زین‌های شعله ور»، «فرانکنشتاین جوان»، «فیلم صامت»، «اضطراب بالا»، «تاریخ جهان قسمت اول» شناخته می شود. «بودن یا نبودن»، «توپ‌های فضایی»، «بوی گند زندگی»، «رابین هود: مردانی با جوراب شلواری»، «سکوت ژامبون‌ها» و «دراکولا: مرده و دوست داران آن» از دیگر فیلم های وی هستند که وی در بیشترشان به عنوان بازیگر هم حضور داشت.

او جایزه دستاورد یک عمر موسسه ملی فیلم، مرکز کندی و اسکار افتخاری و نیز مدال ملی هنر را دریافت کرده که بالاترین جایزه‌ای است که دولت آمریکا به هنرمندان اهدا می‌کند.

جایزه پیبادی هر سال برای دستاورد برجسته و خدمات عمومی شایسته شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، شرکت‌ها و رسانه‌های اینترنتی و اشخاص مستقل، اهدا می‌شود.

هشتاد و چهارمین دوره جوایز سالانه پیبادی اسامی برندگان خود را ۹ مه اعلام خواهد کرد.

کد خبر 6096929

دیگر خبرها

  • احتمال محرومیت کشتی‌گیر آمریکایی و بازگشت رقیب ایرانی به المپیک پاریس!
  • لیست داوران لیگ برتر؛ پل تیرنی قاضی دیدار منچستریونایتد - آرسنال
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • بازگشت استیوسون به کشتی؛ انتخابی با مِیسون در راه است؟
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • فیلم/ تداوم بازداشت و سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • ببینید | رونالدو آتش به پا کرد؛ کولاک جدید کریس با لباس النصر